Tyrsjöns hem & Design

Jag trivs väldigt bra i Uppsala och nu när jag har flyttat in i en villa trivs jag ännu bättre. Att få sätta min egen prägel på huset och inreda det är det största intresset jag har just nu. Jag kom först i kontakt med Tyrsjöns Hem och Design som är en heminredningsbutik i Uppsala eller på Gotland, när jag bodde i ett studentrum. Jag ville få det mysigt i mitt lilla boende och varje gång jag gick in i deras butik hittade jag så fina saker. Det var alltifrån fina ljusstakar till handmålade skyltar. Den första julen i mitt studentrum skapade jag julstämning med små söta tomtar som jag köpte där. Det är väldigt roligt att shoppa på Tyrsjöns hem och Design. Man kan ju variera sitt hem i oändlighet med väldigt små medel. Jag tror nog att det finns väldigt många som skulle tycka om den här butiken. Så om ni inte har hittat dit ännu, så berättar jag nu för er, bästa läsare att det här stället finns. 

 

Tyrsjöns hem och Design finns på Gotland och i Uppsala. Här kan man få hjälp både i smått och i stort. De får in nya produkter kontinuerligt vilket innebär att då sortimentet hela tiden förnyas så går det alltid att hitta nya saker att inreda med. Det som gör den här butiken särskilt bra, det är att alla produkter är prisvärda och håller en hög kvalitet. Personalen som arbetar i butiken ger gärna tips och svarar på frågor. Är det något som inte finns i sortimentet så kan de som regel beställa hem produkten man saknar, efter önskemål. Det känns samtidigt som de saker som finns att köpa här är lite unika, det är inte sådant man finner överallt. Kika gärna in på deras hemsida eller deras Facebooksida! 

 

Du gillar kanske också...