Kul med heminredning

Hej och hallå alla mina underbara och fantastiska läsare. Idag är det fredag. Jag hoppas att ni ska hitta på kul grejer nu i helgen och själv ska jag iväg och shoppa i vanlig ordning. Jag brukar ju skriva och berätta för er i bloggen om olika butiker som jag tycker om att besöka och om vad jag brukar handla där. Jag är nog en “shopaholic” men det är inget som jag lider av, tvärt om så älskar jag det. För oss som söker efter något inom heminredning i Ljusdal, Hudiksvall och Bollnäs rekommenderar jag en butik som heter Hemlängtan. 

 

Jag var i vanlig ordning ute på Instagram när jag fick se massor av bilder på olika produkter som den här butiken har i sitt sortiment. När jag såg att butiken dessutom ligger precis i närheten av där jag bor så tog jag bilen och fräste iväg till Hemlängtan redan dan efter. Och gode tider så mycket snygga saker som de har! Det här med heminredning det är verkligen någonting som jag tycker om. Det är så skoj att botanisera ibland alla de underbart vackra och fina och prisvärda saker som finns inne på Hemlängtan. Det är de små detaljerna som gör skillnaden i ett hem, så även i mitt. Nu när den här butiken finns så har jag fyllt på mitt hem med användbara och snygga produkter som jag kan variera och ställa fram allt efter tycke och smak och humör. Det som jag är särskilt förtjust i, det är att de saker som jag köper på Hemlängtan är inte sånt som säljs i var och varannan butik. Jag får en unik men ändå vacker stil med saker ifrån Hemlängtan i mitt hem. 

 

Du gillar kanske också...