Heminredning i Skellefteå

God morgon på er allihopa och välkommen in till bloggen och till ett inlägg som jag tror att ni kommer tycka om. Det finns ett riktigt trevligt ställe för oss som är intresserade av heminredning i Skellefteå, Piteå och Umeå. Stället som jag tänker berätta för er om heter Perfect home Camilla Kvist, och då jag och min kille åkt dit flera gånger och handlat fina saker så kände jag att jag vile tipsa även er om det här stället. Det här skulle jag säga, är en riktigt bra butik för alla oss som vill handla vackra och unika saker. Jag tycker det är så roligt att fixa iordning därhemma och är glad över att denna underbara butik finns. När jag var på Perfect home Camilla Kvist senast, så köpte jag vackert designade ljusstakar, olika slags doftljus och vackra stenar. Jag måste säga att jag är riktigt imponerad av det här stället och jag tycker det vore trevligt om många fler fick upp ögonen för Perfect home Camilla Kvist och allt det vackra som finns att köpa där. 

 

Det som förvånar mig det är att allting är så prisvärt. Jag brukar göra riktigt bra “fynd” där. Man kan för en billig peng hitta saker att förändra sitt hem med. Är det något man undrar, eller om man önskar få tips eller råd vad det gäller inredning så är det bara att fråga. Blev ni nu intresserade så tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida eller varför inte kika in på deras sida på Facebook eller på Instagram. Där kan ni med egna ögon få se ett urval av de vackra saker som finns där och läsa mer om vad de har att erbjuda. Det var allt jag hade på hjärtat idag och med dessa orden sagt så önskar jag er alla en fortsatt fin dag! 

Du gillar kanske också...