En härlig butik inom barninredning

Hej på er och riktigt trevligt att ni kommer in till bloggen även den här eftermiddagen! Jag hoppas ni är lika spända på att fördjupa er i mina inlägg som vanligt, men först och främst hoppas jag alla har det bra i värmen. Drick mycket vatten så ni inte får värmeslag i den här värmen, och enligt SMHI ska supervärmen hålla i sig minst en vecka till. Jag skriver mycket om design och inredning, och i det här inlägget går det lite i det temat kan man säga, för jag ska berätta om en butik inom barninredning i Arvika som jag tänkte att ni som har barn borde intressera er för. Lilla Butiken är en stor butik inom barninredning i Arvika men det finns många kunder som kommer till butiken även från andra städer och orter. 

 

Ibland vill man helt enkelt ha en specialbutik för sådant som har med barnen att göra. Det är lika roligt att handla här till andras ungar som till sina egna, tycker i alla fall jag. Syrran har tre barn i olika åldrar och lika skoj är det som sagt att hitta bra produkter och kläder till hennes barn som det är till mina egna. De som arbetar på Lilla Butiken kan det mesta om barnprylar och dylika ting. De har arbetat inom branschen i många år och arbetat upp ett stort kontaktnät med de bästa leverantörerna. De är experter på att känna av vilka slags produkter som lämpar sig beroende på vilken kund det rör sig om. De kan alltid beställa hem saker till butiken om det är något särskilt en viss kund vill ha. Jag är helt säker på att ni som är intresserade av barninredning i Arvika kommer att tycka mycket om Lilla Butiken. 

Du gillar kanske också...